OppisopimusHei,

Olen Heidi Kari ja tämän ryhmän koulutustarkastaja. Olen työskennellyt Koulutuskeskus Salpauksesta vuodesta 2002 ja oppisopimusten ihmeellisessä maailmassa vuodesta 2008.

Oppisopimus on mielestäni hieno juttu, koska siinä pystyy yhdistämään hienosti työn ja käytännön. Parhaimmillaan oppisopimuksesta hyötyy koko työyhteisö, kuten uskon juuri teidänkin ryhmänne kohdalla tapahtuvan.
Suosittelen myös käymään Salpauksen nettisivuilla, josta löytyy paljon tietoa oppisopimuskoulutuksesta ja muistakin opiskeluun liittyvistä asioista http://www.salpaus.fi/oppisopimus/Sivut/default.aspx.

Ettehän epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleenne tulee oppisopimukseen liittyviä kysymyksiä!

Oikein mukavia hetkiä teille kaikille opiskelun sekä kehittämisen parissa!

HeidiOppisopimusopiskeluun liittyviä materiaaleja


Koulutuskertomus (väliarviointi) täytetään ja palautetaan kolmesti vuodessa. Opiskelija ja työpaikkakouluttaja arvioivat kulunutta jaksoa ja opintojen etenemistä työssä. Samalla työnantaja hakee koulutuskorvauksen.

Arvioinnin tarkoituksena on ohjata opiskelijaa itsearviointiin sekä säännölliseen palautteen antamiseen / vastaanottamiseen.

Työssä oppimisessa arvioidaan teknisiä ja taloudellisia taitoja, suunnittelu- ja kehittämistaitoja sekä työelämän sosiaalisia taitoja. Arviointi on sanallinen ja numeerinen (kiitettävä 3, hyvä 2, tyydyttävä 1).

KOULUTUSKERTOMUKSEN / VÄLIARVIOINNIN PALAUTUSAIKATAULU
 
kausi
palautus opintosihteerille
koulutuskorvauksen maksatus työnantajalle
kausi I,
tammi-huhtikuu
1. - 10.5.
30.6.
kausi II,
touko-elokuu
1. - 10.9.
31.10.
kausi III,
syys-joulukuu
1. - 10.1.
31.1.

TYÖSSÄ OPPIMISEN ARVIOINTI VERKKOPALVELUSSA oppisopimus.salpaus.fi. Palvelun käyttöön tarvitaan verkkosopimus. Lisätietoja Heidiltä heidi.kari@salpaus.fi, puh. 044 708 0711

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti