sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Hissipuheita Rinneravintolassa 29.11.2014


Järjestämäni tilaisuuden nimi muuttui matkalla. Enterprise Boardista tuli Hissipuheita Rinneravintolassa. Tilaisuutta ideoitiin mökkiläistyöryhmän kanssa muutamassa palaverissa, minkä jälkeen käärin hihat ja ryhdyin tuumasta toimeen. Hihojen käärimistä haittasivat hieman muut työt, mutta lopulta paketti saatiin kokoon.

Tavoitteena oli lämminhenkinen tilaisuus, jossa osallistujia on kolmistakymmenestä enintään viiteenkymmeneen henkilöä. Hissipuheita Rinneravintolassa järjestettiin Riipisen Riistaravintolassa Ruka Nordic -viikonloppuna. Paikalla oli kolme yrityselämän vaikuttajaa, Kuusamon vapaa-ajanasukasta sekä kolme rohkeaa paikallista yrittäjää omien täsmäkysymystensä kanssa. Paikalla oli sekä paikallisia yrittäjiä, vapaa-ajanasukkaita että kaupungin ja Naturpoliksen edustajia.

Tilaisuus onnistui hienosti. Osallistujilta saatu palaute voidaan tiivistää muutamaan sanaan: Onnistunut tilaisuus, jolle toivotaan jatkoa. Kaikki kiittelivät tapahtumaa sekä henkilökohtaisissa keskusteluissa että kirjallisissa palautteissa sekä kehuivat mielenkiintoiseksi avaukseksi, jolle toivotaan jatkoa.

Kuva: Koillismaan Uutiset

Koillismaan Uutiset oli paikalla ja tarinoi tilaisuudesta lehden 49 sivulla 3


http://issuu.com/koillismaanuutiset/docs/ku_49_14



1 kommentti:

  1. Päivi, onnittelut uskomattoman hienosta jutusta ja hienosta avauksesta.

    VastaaPoista