maanantai 12. tammikuuta 2015

Kehittäjänmieli syntyy Kuusamossa!


Kehittäjänmieli syntyy Kuusamossa ja Oi, missä maisemissa!

Kuusamon Suuri Järvikalatutkimus

Kuusamon strategia olla Pohjolan luontopääkaupunki numero yksi!  
Aluksi mietimme, miten saataisiin ihmiset liikkeelle oman arvomaailman mukaisesti? Näistä lähtökohdista syntyi Kuusamon Suuri Järvikalatutkimus. Työllisyyden hoitoa ihan pikkuisen eri tavalla. Ihmiset on todella innostuneita. Alku oli vähän hämmennystä. Ajateltiin: Ootteko tosissanne? Käyn kalassa ja saan ysi eurot? Onko tämä vitsi? Totta se kuitenkin oli.
Ja nyt Kuusamon Suuren Järvikalastustutkimuksen tutkijat toteavat:
Nyt kehtaa kertoa mitä tekee!

 

Leikki on kalastuksessa kaukana. Täällä Kuusamossa. 

Nyt Kuusamon Suuri Järvikalatutkimus alkaa laajentamaan tutkijoiden osaamista, mahdollisuuksia tulee olemaan paljon!

Lumi- ja jääveistoksia tulevaisuudessa. Järvikala miehet lähtevät laajentamaan osaamista. Haaveena on jääsauna. Vaihtoehtoista tekemistä, käynkö kalalla vai lähdenkö lumirakentamaan?

Kaikki on nimittäin mahdollista täällä Kuusamossa!

Kohti avointa digitaalista maailmaa!

ICT muuttaa maailmaa enemmän kuin sähkö aikanaan. Asiakas ei ole enää palvelujen kohde, vaan aktiivinen, tasavertainen toimija. PAlveluiden sijaan syntyy uusia vuorovaikutuksen kenttiä. Fyysisen ja virtuaalisen yhdistelmiä.
Mahdollistajien tehtävänä on saada asiakas tekemään palvelua itse. Se on osallisuuden ajattelua, ihminen on osallinen omassa elämässään. Palvelun käyttäjä on palvelun tuottava resurssi.
Täällä Kuusamossa olemme avoimen digitaalisenmaailman rakentamisen lisäksi rakentaneet avointa vuorovaikutusten kenttää, jossa jokainen on osallinen ja jokainen rakentaa osansa.

Kävin täällä Kuusamossa ja tältä minusta täällä vaikuttaa, ihan älyttömän hyvältä! -Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti