keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Hyvinvointipolku, reppuni eväät


Kehittäjä, Riitta Wedman


Hyvinvointipolku, reppuni eväät

Hyvinvointipolkuprojekti lähti käyntiin iltapäiväluennolla. Tämä koulutus oli tarkoitettu koko keskushallinnon väelle, mukaan oli kutsuttu työntekijöitä muilta toimialoilta, samoin kaupungin yritysten työntekijöille.

Varsinainen Hyvinvointipolun alkumetrit otettiin helmikuussa jolloin järjestettiin hyvinvointiasioista ja oman hyvinvoinnin ylläpitämisestä motivointipäivä.

Projektin tarkoituksena oli ja on saada työntekijöitä huolehtimaan itsestään erilaisilla aktiviteeteilla ja lisäämällä ammatillista osaamista.

Kevään aikana järjestettiin erilaisia pienempiä koulutustilaisuuksia. Toukokuussa pyysin tarjoukset erilaisista aktivointiryhmistä. Kilpailutuksen voitti Päivänpaiste fysikaalinen hoitolaitos. Tarjoukset ja ryhmien kuvaukset liitteenä.

Ryhmäkuvaukset lähetettiin kaikille ateria –ja puhtaanapidon henkilökunnalle tutustumista/ilmoittautumista varten haluamiinsa ryhmiin.

Elokuussa oli myös hyvinvointipalvelut. Teemana oli jalkojen hyvinvointi ja ravitsemus.

Syyskuulle saatiin valtakunnallinen taitopäivä, joka järjestetään eri puolilla Suomea, nyt siis Kuusamossakin. Ateria- ja puhtaanapitopalveluista osallistui 17 henkilöä. Lokakuun 1. päivänä on ainekouluttaja puhumassa pienten koulujen henkilökunnalle siivousmenetelmistä, aineista ja koska eista.

Syyskuulle alkoi kaksi yksilöllisesti yhdessä ryhmää, lisäksi alkoivat syväsukelluskuntosalimaailmaan ja enemmän auringonnousua elämään ryhmät.

Loppuvuodesta kohennellaan fyysistä ja henkistä kuntoa.

Kaiken tarkoituksena on ollut saada työntekijöiden motivaatiota ja kuntoa, niin omassa elämässä kuin työelämässä kohenemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti