keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kuusamon sankari, Anssi Lohi: Mahdollistava Virkamies

Kuusamon sankari, Anssi Lohi: Mahdollistava Virkamies
Byrokratian vallankumous Kuusamossa!

Anssin ansiosta Kuusamosta  löytyy jatkossa virkamiehiä, jotka Palvelevat Asiakasta – eivätkä tyydy järjestämään palveluja silloin ja siten kuin heille itselleen olisi mukavinta, tuttua ja turvallista.

Anssin idea on Kuusamon kaupunkistrategian toteutuksen tähtituotos: Anssi tuo virkamiehen asiakkaan luo, ettei asiakkaan tarvitse keskeyttää tuottavaa työtään tullakseen virkamiehen luo. Kun yrittäjien on hoidettava asioitaan esimerkiksi neuvoja kysyäkseen, menettää hän helposti muutaman tunnin tehokasta työaikaa siltä päivältä. Ja näitä asiakaskäyntejä kertyy vuosittain pelkästään rakennusneuvonnassa satoja! Tämän työajan on Anssi päättänyt neuvokkuudellaan pelastaa, jotta yrittäjät voisivat keskittyä enemmän siihen, mitä he tekevät parhaiten – yrittämiseen. Samalla yrittäjät pelastavat rämpivän kuntatalouden, kun heillä on aikaa myydä tuotteitaan enemmän, eikä aika kulu virastotalon pitkillä käytävillä vaeltamiseen. 

Kuusamolaisten yritysten liikevaihto kääntyy siis tulevaisuudessa huimaan kasvuun, ne voivat työllistää enemmän kuusamolaisia ja kaupunkiin virtaa palkkaverotuloja. Ja kaikki vain siksi, että Anssi keksi, että asiakkaita voisi palvella myös asiakaslähtöisesti, ottamalla käyttöön videoneuvottelumahdollisuuden asiakkaiden ja virkamiesten välillä. Samalla pelastetaan myös Kuusamon puhdas luonto, kun jatkuva Kitkantietä kaupungintalolle suuntautuva saastuttava autojono pysähtyy.

Kiitos Anssi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti